Qui som

1
2
3
4
5
6

Peralada & Chivite és avui un referent en el món vitivinícola. Amb presència a les principals denominacions d'origen, més de 450 ha. de vinyes en propietat i més de 320 ha. d'explotació controlada, la vinculació de la nostra firma amb el món del vi es remunta a 1647, data en la qual apareix documentada la primera transacció d'un dels nostres cellers, Chivite.

La família Suqué Mateu, propietària de Perelada & Chivite, busca mantenir la identitat de les diverses zones productores, potenciant el respecte al terroir i als paisatges on es desenvolupa l'activitat vinícola de cadascuna de les marques que conformen una completa col·leció de vins únics.

La relació directa de la família amb el món del vi es remunta a la figura de Miguel Mateu, qui va comprar el 1923 el Castell Perelada  (Empordà). Una de les seves principals il·lusions era recuperar la seva tradició vitivinícola que troba els seus orígens al segle XIV, quan els monjos carmelites que vivien al monestir annex al castell ja produïen un excel·lent vi amb el que proveïen a tota la regió.

Javier Suqué, nét del fundador, presideix Peralada & Chivite i ha estat l'encarregat no només de mantenir viu aquest compromís amb l'elaboració de vins de qualitat, sinó de reforçarlo encara més buscant la millora constant.